Το Internet είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη παγκόσμια αγορά όπου οι καταναλωτές αφιερώνουν όλο και περισσότερο χρόνο για τις αγορές τους και αποτελεί πλέον ένα από τα σημαντικότερα κανάλια σύγχρονου marketing. Αυτό καθιστά το Web Marketing επιτακτική ανάγκη για κάθε σύγχρονη επιχείρηση.

Με τον όρο Web Marketing, αναφερόμαστε στο μέσω του διαδικτύου marketing προϊόντων και υπηρεσιών, με τελικό σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση τους. Το Web marketing αποτελεί ίσως τον πιο σημαντικό παράγοντα που καθορίζει την επιτυχία του ιστοτόπου μιας επιχείρησης, οργανισμού ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Στόχος του είναι να προσελκύσει νέους πελάτες και να επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

web-marketing
Το πρώτο βήμα για την προσέγγιση νέων πελατών είναι η δημιουργία ενός καλαίσθητου και λειτουργικού ιστοτόπου. Το επόμενο και σημαντικότερο βήμα είναι η προώθηση και η διαφήμιση του, ώστε να γίνει γνωστός στο αγοραστικό κοινό του διαδικτύου.

Τι νόημα έχει μια ιστοσελίδα, γεμάτη προσφορές, προϊόντα και υπηρεσίες όταν δεν γνωρίζει κανείς την ύπαρξη της ;
Στην Net Expert αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τη διαφημιστική εκστρατεία και την προώθηση του ιστοτόπου σας χρησιμοποιώντας μεθόδους και τεχνικές που θα εκτοξεύσουν την επιτυχία του. Με σαφή προσδιορισμό των στόχων και των απαιτήσεων σας, την μελέτη του ανταγωνισμού και των target groups στα οποία απευθύνονται οι υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας, σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε αποτελεσματικές διαδικτυακές καμπάνιες και στρατηγικές για την διαφήμισης τους.
H εμπειρία και η εξειδίκευση μας στο web marketing, μας καθιστούν ικανούς να ενισχύσουμε την προβολή σας στο διαδίκτυο σε στοχευμένο αγοραστικό κοινό, σε άτομα δηλαδή που αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, με λογικό κόστος.

Ακόμα και αν δεν δημιουργήσαμε εμείς τον ιστοτοπό σας, αναλαμβάνουμε την βελτιστοποίηση των σελίδων του (On-Page Optimization), την βελτιστοποίηση της θέσης του στις μηχανές αναζήτησης (SEO) και την ισχυροποίηση του διαδικτυακού εταιρικού σας προφίλ.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας με μια σωστή και ολοκληρωμένη διαφημιστική καμπάνια!
Το διαδίκτυο aποτελεί ένα από τα λίγα μέσα στα οποία το αποτέλεσμα μιας διαφημιστικής καμπάνιας είναι πλήρως μετρήσιμο.
Στην Net Expert σχεδιάζουμε και προωθούμε στοχευμένα και οικονομικά την επαγγελματική σας δραστηριότητα ή τα προϊόντα σας, παρακολουθούμε συνεχώς τα αποτελέσμαατα (Google Analytics) και αναπροσαρμόζουμε κατάλληλα τις ενέργειες μας, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην επιστροφή της επένδυσης σας (ROI).

Για να αναδείξουμε την επιχείρηση σας, σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε διαδικτυακές καμπάνιες & στρατηγικές χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα εργαλεία και υπηρεσίες όπως είναι:

checksign

Bελτιστοποίηση σελίδων (On-Page Optimization)

checksign

Search Engine Optimization (SEO)

checksign

Search Engine Marketing (SEM)

checksign

Διαφημιστικά banner

checksign

E-mail marketing (Newsletter)

checksign

Διαφήμιση Pay Per click (Google Adwords PPC)

checksign

Geo Targeting (γεωγραφική στόχευση κοινού)

checksign

Social Media Marketing (Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin)

checksign

Mobile Marketing

checksign

Blog Marketing

checksign

Web Analytics (Μέτρηση και αξιολόγηση)

socialmedia-marketing
Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σχεδιάσουμε τη δική σας επιτυχημένη διαδικτυακή καμπάνια, που θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και θα αναδείξει την επιχείρηση σας.
Επικοινωνία

Τηλέφωνο:
213 0241128

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο:
09:00 - 15:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή:
09:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00