Συμβάσεις Τεχνικής Υποστήριξης

Η καθημερινή ροή εργασίας σε κάθε επιχείρηση σήμερα είναι άμεσα εξαρτημένη από την ομαλή λειτουργία και τη διαθεσιμότητά του εταιρικού δικτύου και των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ο χαμένος χρόνος μέχρι την αποκατάσταση της λειτουργίας τους, μπορεί να είναι εξαιρετικά δαπανηρός για σας και τους πελάτες σας.

Στη Net Expert προσφέρουμε συμβάσεις τεχνικής υποστήριξης ηλεκτρονικών υπολογιστών και δικτύου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που σας παρέχουν άμεση, αξιόπιστη και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού σας, άμεσα τη στιγμή που τη χρειάζεστε, με εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις!

Διαθέτουμε πακέτα τεχνικής υποστήριξης με χρονοχρέωση, άνα ηλεκτρονικό υπολογιστή, μηνιαίας διάρκειας και ετήσιας διάρκειας.
Αναλαμβάνουμε την συντήρηση του υπάρχοντος εξοπλισμού σας και προσφέρουμε απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη για τα καθημερινά σας μικροπροβλήματα, δίνοντας λύσεις σε μερικά λεπτά απευθείας από τα γραφεία μας.

Οι συμβάσεις τεχνικής υποστήριξης περιλαμβάνουν:


checksign

Μηνιαία συντήρηση όλων των υπολογιστών σας

checksign

Απομακρυσμένη υποστήριξη

checksign

Τηλεφωνική υποστήριξη

checksign

Τεχνική υποστήριξη στο χώρο σας

checksign

Εξυπηρέτηση αυθημερόν

checksign

Τεχνική υποστήριξη Σαββατοκύριακα

checksign

Αναλυτική μηνιαία αναφορά εργασιών

checksign

15% έκπτωση για οποιαδήποτε υπηρεσία εκτός συμβολαίου

support-contract
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κόστος των συμβολαίων τεχνικής υποστήριξης και να σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα λύση για εσάς.
Επικοινωνία

Τηλέφωνο:
213 0241128

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο:
09:00 - 15:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή:
09:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00