Ιστοσελίδες - eShops

Η δημιουργία ιστοσελίδας αποτελεί το σημαντικότερο βήμα για την παρουσία σας στο διαδίκτυο, ένα σύγχρονο μέσο προβολής που προσφέρει πολλές ευκαιρίες διαφήμισης και βοηθά τις επιχειρήσεις, τις εταιρείες, τα ιδρύματα, τους οργανισμούς και τους ιδιώτες να προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η ιστοσελίδα σας, αποτελεί την εικόνα σας στον κόσμο του διαδικτύου και τους υποψήφιους πελάτες σας. Για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας βασικός παράγοντας είναι ο σωστός σχεδιασμός. Απαραίτητα στοιχεία του σωστού σχεδιασμού είναι η υψηλή αισθητική, η λειτουργικότητα και η φιλικότητά προς το χρήστη.

Εξίσου σημαντικό είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) ώστε να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Στην Net Expert σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη προβολή της ταυτότητας και της δραστηριότητάς σας στο internet. Kάθε project που αναλαμβάνουμε είναι για εμάς μοναδικό!

Πλεονέκτημα μας o απόλυτος συνδυασμός τεχνολογίας και δημιουργικότητας!

istoselides

Υλοποιούμε:


checksign

Στατικές ιστοσελίδες με χρήση HTML5, Bootstrap4, PHP, Ajax, jQuery, Javascript, CSS και custom CMS (διαχείριση περιεχομένου).

checksign

Δυναμικούς ιστοτόπους και Portal με CMS (Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου), με όλες τις δημοφιλείς CMS πλατφόρμες όπως εlxis, Wordpress, Drupal, Joomla, DNN κλπ.

checksign

Ηλεκτρονικά καταστήματα (eshop) σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες όπως εlxis IOS Eshop, WooCommerce, PrestaShop, Open Cart κλπΜας εμπιστεύτηκαν! Μερικά από τα έργα μας ...


Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί για να σχεδιάσουμε μαζί έναν μοναδικό διαδικτυακό τόπο για την επιχείρησή σας και να υλοποιήσουμε την επιτυχημένη παρουσία σας στο διαδίκτυο.
Επικοινωνία

Τηλέφωνο:
213 0241128

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο:
09:00 - 15:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή:
09:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00