• Καλέστε μας τώρα!

Net Expert - Υπηρεσίες Πληροφορικής

Net Expert - Υπηρεσίες Πληροφορικής

Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Home arrow Προϊόντα arrow Ταμειακά Συστήματα

Ταμειακά Συστήματα

i-bank Simple Pay Spot

i-bank

Εντάξτε το κατάστημά σας στο δίκτυο i-bank Simple Pay Spot της Εθνικής Τράπεζας και αποκτήστε κύρος, επισκεψιμότητα και νέα έσοδα, εύκολα και γρήγορα!

Η Εθνική Τράπεζα δημιούργησε τη νέα υπηρεσία «i-bank Simple Pay Spot», μέσω της οποίας οι καταναλωτές μπορούν να εξοφλούν σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα, τους λογαριασμούς τους σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κινητή και σταθερή τηλεφωνία κ.ά., καθώς και να προμηθεύονται άυλα προϊόντα, όπως χρόνο καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Η εκτέλεση των συναλλαγών γίνεται με την καταβολή μετρητών, και ισόποση χρέωση του ειδικού λογαριασμού που θα τηρεί το κατάστημα λιανικής στην Εθνική Τράπεζα ή με τη χρήση της τραπεζικής κάρτας του καταναλωτή. Με τον τρόπο αυτό, το κατάστημα λειτουργεί παράλληλα και ως «Σημείο Πληρωμής» του δικτύου «i-bank Simple Pay Spot».

Διαβάστε περισσότερα...

Ταμειακή μηχανή RBS ELIO WEB

ELIO-WEB-whiteELIO-WEB-white back

Οι πρωτοποριακές και έξυπνες λειτουργίες, που ενσωματώνει η νέας γενιάς ταμειακή μηχανή RBS ELIO Web μετατρέπει ένα φαινομενικά απλό ταμειακό σύστημα σ’ ένα πολλαπλάσιας αξίας προηγμένο Point of Sales.

Διαβάστε περισσότερα...

Ταμειακή μηχανή RBS MERCATO II

MERCATO-II-redMERCATO-II

Η RBS MERCATO II διαθέτει μια χαρτοταινία για την απόδειξη και αντί δεύτερης χαρτοταινίας χρησιμοποιεί Ηλεκτρονικό Ημερολόγιο. Παρέχει εύκολη έκδοση αναφοράς «Χ» και «Ζ» με ένα πλήκτρο. Λειτουργεί ως αυτόνομη ταμειακή μηχανή,

Διαβάστε περισσότερα...

Εντατική λιανική Microemporio RMS 2000

Microemporio RMS 2000

Το Microemporio RMS αποτελεί την μοναδική σήμερα λύση εντατικής λιανικής που που "τρέχει" σε Apple iPad ®, για κάθε είδους μικρομεσαία επιχείρηση λιανικής, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Διαβάστε περισσότερα...

Φορολογικός Μηχανισμός RBS 101-NET

Φορολογικός Μηχανισμός RBS 101-NET

Οι νέοι φορολογικοί μηχανισμοί RBS 101NET διασφαλίζουν με πειστικό και αδιαμφισβήτητο τρόπο, την αυθεντικότητα του αποστολέα και την ακεραιότητα του περιεχομένου του κάθε παραστατικού.

Διαβάστε περισσότερα...
bookmark 

Facebook like

join_us_on_facebook
twitter

newsletter

Online χρήστες

Έχουμε 14 επισκέπτες σε σύνδεση
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
  • Υποστήριξη Η/Υ & Δικτύων
  • Συστήματα Ταμείου & αναλώσιμα
  • Συστήματα Ασφαλείας
  • Web Design