Τα αντικλεπτικά συστήματα εμπορευμάτων είναι συστήματα που είναι εγκατεστημένα στις εξόδους των καταστημάτων. Αποτελούν ιδανική και απαραίτητη λύση για τα εμπορικά καταστήματα λιανικού εμπορίου. Eιδικά σχεδιασμένα αντικλεπτικά εμπορευμάτων τεχνολογίας RF και RFID αποτρέπουν κλοπές προϊόντων από υπεραγορές, βιβλιοπωλεία, οπτικούς οίκους, καταστήματα λιανικού εμπορίου, DIY, ηλεκτρικών ειδών, καθώς και οποιοδήποτε άλλο κατάστημα λιανικής πώλησης.

Στις εισόδους και εξόδους του καταστήματος τοποθετούνται ειδικές κεραίες και στα εμπορεύματα εφαρμόζονται ειδικές σημάνσεις (tags), έτσι που όταν κάποιος περάσει από την έξοδο του καταστήματος με εμπόρευμα που δεν έχει πληρώσει, το αντικλεπτικό εμπορευμάτων να ηχήσει συναγερμό.
Επιπρόσθετα, στις εισόδους και εξόδους του καταστήματος μπορεί να ενσωματωθεί πάνω στο αντικλεπτικό εμπορευμάτων σύστημα καταμέτρησης πελατών, το οποίο μετρά όλα τα άτομα που επισκέπτονται το συγκεκριμένο χώρο καταγράφοντας την ώρα και την ημερομηνία επίσκεψης.

Μειώστε τις κλοπές στο ελάχιστο και απολαύστε μια πλούσια πηγή πληροφόρησης με καταμέτρηση επισκεπτών στο κατάστημα σας.

Στην Net Expert αναλαμβάνουμε την μελέτη και την εγκατάσταση ολοκληρωμένων λύσεων αντικλεπτικής κάλυψης και προστασίας σε καταστήματα λιανικής κάθε είδους προϊόντων. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα Αντικλεπτικών Λύσεων που παρέχουν ένα ασφαλές αγοραστικό περιβάλλον και μειώνουν δραστικά τις απώλειες εμπορευμάτων στους πιο απαιτητικούς χώρους του λιανικού εμπορίου.
Διαθέτουμε:
rf-antennas

Αντένες RF

Οι περισσότεροι επιχειρηματίες επιλέγουν Αντένες RF, Dual ή Mono,της Checkpoint. Όλες οι Αντένες που διαθέτει η Net Expert είναι:
• Τελευταίας τεχνολογίας
• 100% ασφαλής στη χρήση τους
• 100% αποτελεσματικές
• Χαμηλής κατανάλωσης
• Πιστοποιημένες.

autonomous-system

Αυτόνομα αντικλεπτικά συστήματα

Το αυτόνομο αντικλεπτικό σύστημα είναι μακράν η ιδανική λύση για την προστασία ηλεκτρονικών προϊόντων & συσκευών, που βρίσκονται σε stand προβολής.

To σύστημα αποτελείται από την κεντρική μονάδα (Controller) και τους αντικλεπτικούς αισθητήρες που τοποθετούνται πάνω στα προϊόντα.

rf-tags-deactivator

Απενεργοποιητές ετικετών RF

Επιτραπέζιοι απενεργοποιητές χάρτινων αυτοκόλλητων αντικλεπτικών ετικετών RF.

Η απενεργοποίηση των ετικετών RF γίνεται πολύ εύκολα, απλά με το πέρασμα των ετικετών πάνω από την επιφάνεια του απενεργοποιητή.

rf-paper-tags

Aυτοκόλλητες ετικέτες RF

Οι ετικέτες χρησιμοποιούνται καλύτερα σε μικρού μεγέθους προϊόντα όπως:
• Ενδύματα
• Αρώματα
• Κοσμήματα
• Καλλυντικά
• Ηλεκτρονικά

hard-tags

Kοκάλινες ετικέτες

Οι κοκάλινες ετικέτες προστατέυουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από ενδύματα και γυαλιά ηλίου μέχρι ομπρέλες και bijoux.

Οι αντικλεπτικές κοκάλινες ετικέτες προσφέρουν άριστη προστασία και προσαρμόζονται σε κάθε ανάγκη.

tags-detacher

Μεταλλικοί αφαιρέτες ετικετών

Μεταλλικοί αφαιρέτες με ισχυρό μαγνήτη για να αφαιρούν με ευκολία αντικλεπτικούς ετικέτες διαφόρων ειδών.

Είναι επιτραπέζιοι, μικροί σε μέγεθος και μπορούν να σταθεροποιηθού με βίδες ή να είναι φορητοί.

Εικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία των αντικλεπτικών μας συστημάτων και να επιλέξουμε μαζί την ιδανική λύση για τις ανάγκες σας.
Επικοινωνία

Τηλέφωνο:
213 0241128

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο:
09:00 - 15:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή:
09:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00