Ανάκτηση δεδομένων ή Data Recovery είναι η διαδικασία της διάσωσης δεδομένων, τα οποία δεν είναι προσβάσιμα για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο αποθηκευτικό μέσο. Τα δεδομένα μπορεί να χάθηκαν από ακούσια ή εκούσια διαγραφή, από διαμόρφωση (format) του μέσου, από τροποποίηση του καταλόγου των αρχείων ή από φυσική φθορά του δίσκου (αστοχία υλικού).

Στην Net Expert προσφέρουμε υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων και επαναφοράς αρχείων από όλα τα είδη των αποθηκευτικών μέσων. Γρήγορα, αποτελεσματικά και αξιόπιστα μπορούμε να ανακτήσουμε δεδομένα από λογικές και μηχανικές βλάβες σκληρών δίσκων, USB flash disks, CD/DVD, κάρτες μνήμης από φωτογραφικές μηχανές, κάμερες, κινητά κλπ, με ασφαλή και οικονομικό τρόπο.
Ανάκτηση μπορεί να γίνει σε όλα τα λειτουργικά συστήματα και πλατφόρμες (Windows, Linux, MAC, IOS, Unix κτλ).

Η ανάκτηση δεδομένων και η επαναφορά των αρχείων απαιτεί συγκεκριμένες ενέργειες ανάλογα το πρόβλημα του αποθηκευτικού μέσου. Ελέγχουμε επισταμένα το αποθηκευτικό μέσο για να καθορίσουμε το ακριβές πρόβλημα και σας ενημερώνουμε για το τι είναι ανακτήσιμο από τα δεδομένα και το κόστος της ανάκτησης. Εφόσον δεν επιθυμείτε την ανάκτηση, σας επιστρέφουμε το αποθηκευτικό μέσο.
Στην περίπτωση που η ανάκτηση για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι δυνατή δεν υπάρχει για εσάς καμία απολύτως χρέωση για την όλη διαδικασία.

Η ανάκτηση των δεδομένων γίνεται με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια. Τα ανακτηθέντα δεδομένα διαγράφονται από τα αρχεία μας άμεσα μετά την παράδοση τους στον πελάτη με τρόπο που δεν είναι πλέον ανακτήσιμα.

Ενδεικτικά, συσκευές από τις οποίες μπορεί να επιτευχτεί ανάκτηση αρχείων είναι:


checksign

Εσωτερικός Σκληρός Δίσκος PC

checksign

Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος

checksign

Σκληρός δίσκος από Laptop & Netbook

checksign

Σκληρός δίσκος SCSI/SAS από Server

checksign

Κάρτα Μνήμης (Memory Card)

checksign

USB Stick

checksign

CD DVD/BlueRay

checksign

Κάρτα SIM

checksign

iPhone & iPad

checksign

Android smartphone & tablet

data-recovery
Επικοινωνήστε μαζί μας σε κάθε περίπτωση απώλειας δεδομένων. Όσο πιο σύντομα επικοινωνήσετε τόσο βελτιώνετε τις πιθανότητες να ανακτήσετε τα δεδομένα σας.
Επικοινωνία

Τηλέφωνο:
213 0241128

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο:
09:00 - 15:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή:
09:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00