• Καλέστε μας τώρα!

Net Expert - Υπηρεσίες Πληροφορικής

Net Expert - Υπηρεσίες Πληροφορικής

Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider

i-bank Simple Pay Spot

ethniki-trapeza-slogan

Εντάξτε το κατάστημά σας στο δίκτυο i-bank Simple Pay Spot της Εθνικής Τράπεζας και αποκτήστε κύρος, επισκεψιμότητα και νέα έσοδα, εύκολα και γρήγορα!

Η Εθνική Τράπεζα δημιούργησε τη νέα υπηρεσία «i-bank Simple Pay Spot», μέσω της οποίας οι καταναλωτές μπορούν να εξοφλούν σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα, τους λογαριασμούς τους σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κινητή και σταθερή τηλεφωνία κ.ά., καθώς και να προμηθεύονται άυλα προϊόντα, όπως χρόνο καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Η εκτέλεση των συναλλαγών γίνεται με την καταβολή μετρητών, και ισόποση χρέωση του ειδικού λογαριασμού που θα τηρεί το κατάστημα λιανικής στην Εθνική Τράπεζα ή με τη χρήση της τραπεζικής κάρτας του καταναλωτή. Με τον τρόπο αυτό, το κατάστημα λειτουργεί παράλληλα και ως «Σημείο Πληρωμής» του δικτύου «i-bank Simple Pay Spot».


Επιχειρηματικά οφέλη από την ένταξή του καταστήματος σας στο δίκτυο «i-bank Simple Pay Spot»

checksign Αύξηση επισκεψιμότητας, διεύρυνση εργασιών και νέα έσοδα
Η καθημερινή πελατεία αυξάνεται και δημιουργούνται νέες πηγές εσόδων, χωρίς επενδύσεις σε αποθέματα και χρηματοοικονομικά κόστη.

checksign
Διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό και κύρος
Η σηματοδότηση του καταστήματος ως εγκεκριμένου σημείου «i-bank Simple Pay Spot», του παρέχει κύρος και αναγνωρισιμότητα και το διαφοροποιεί από τον τοπικό ανταγωνισμό.
Ταυτόχρονα, το κατάστημα απολαμβάνει ιδιαίτερης προβολής, τόσο μέσα από τις τακτικές διαφημιστικές καμπάνιες της Εθνικής Τράπεζας για το δίκτυο «i-bank Simple Pay Spot», όσο και μέσα από την ένταξή του σε ειδική ιστοσελίδα που θα περιλαμβάνει όλα τα «Σημεία Πληρωμής».

checksign
Ισχυρή διαπραγματευτική ισχύ
Η Εθνική Τράπεζα, με την αυξημένη διαπραγματευτική ισχύ που διαθέτει για σύναψη συμφωνιών με οργανισμούς, επιχειρήσεις και φορείς του δημοσίου, θα επεκτείνει διαρκώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες πληρωμών, εξασφαλίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για όλους τους εμπλεκόμενους στο «i-bank Simple Pay Spot». Έτσι το Σημείο Πληρωμής, χωρίς κόστος ή προσπάθεια, εξασφαλίζει ακόμα περισσότερες υπηρεσίες προς διάθεση στους καταναλωτές.

Γιατί να προτιμήσετε την υπηρεσία «i-bank Simple Pay Spot» από άλλες παρεμφερείς υπηρεσίες;

checksign Έκδοση νόμιμων φορολογικών αποδείξεων λιανικής πώλησης και τιμολογίων, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες απαιτήσεις του Υπουργείου Οικονομικών.

checksign Πλήρης διαχείριση λειτουργιών ταμείου (μετασχηματισμοί παραστατικών, πολλαπλοί τρόποι πληρωμής, χειριστές - βάρδιες, πώληση με barcode scanner, ακυρώσεις - επιστροφές κ.λπ.),

checksign Εμπορική και οικονομική διαχείριση της επιχείρησης (αποθήκη, πελάτες, προμηθευτές, οικονομικές δοσοληψίες κ.λπ.)

checksign Πολιτικές loyalty (πόντοι, κουπόνια, προσφορές κ.λπ.).

checksign Παράλληλα, με τη χρήση της cloud υπηρεσίας "Link4all" εξυπηρετεί: Υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης
bullet-round Υπηρεσίες αυτόματης ενημέρωσης Λογιστή
bullet-round Απομακρυσμένο έλεγχο όλων των δραστηριοτήτων του ταμειακού συστήματος

bullet-round Αναφορές - Στατιστικά.

Πλεονεκτήματα για την επιχείρηση

Κάθε επιχείρηση-μέλος του δικτύου «i-bank Simple Pay Spot» αποτελεί μέλος μιας ισχυρής κοινότητας, η οποία σε στενή συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα δημιουργεί, αναπτύσσει και διαθέτει προϊόντα και υπηρεσίες. Αναδεικνύεται έτσι σε ένα στρατηγικό κέντρο ηλεκτρονικών συναλλαγών της περιοχής του, καθώς:

checksign Η ανάπτυξη των «Σημείων Πληρωμής» του δικτύου «i-bank Simple Pay Spot» ακολουθεί, ανά περιοχή, πληθυσμιακά κριτήρια εξυπηρετούμενων νοικοκυριών και γεωγραφικής θέσης, διασφαλίζοντας έτσι σημαντική δυνητική πελατεία για κάθε σημείο.

checksign Κάθε «Σημείο Πληρωμής» εφοδιάζεται με κάρτα της Εθνικής Τράπεζας για να καταθέτει μετρητά, εκτός φακέλου, στα περισσότερα από 700 κατανεμημένα ανά την Ελλάδα ειδικά ATM της Τράπεζας. Τα χρήματα καταμετρώνται αυτόματα και πιστώνουν άμεσα τον συνδεδεμένο λογαριασμό.

checksign Η απόδειξη πληρωμής προς τον πελάτη εκδίδεται, μέσω του ταμειακού συστήματος, από την Εθνική Τράπεζα.

checksign Κάθε «Σημείο Πληρωμής» έχει τον απόλυτο έλεγχο και την ιδιοκτησία του εξοπλισμού, καθώς και την εγγύηση της απρόσκοπτης και αδιάλειπτης συνέχειας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

checksign Η συνέχιση της λειτουργίας του κάθε καταστήματος λιανικής ως «Σημείου Πληρωμής» του δικτύου «i-bank Simple Pay Spot» εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την επιλογή του ίδιου του επαγγελματία.


Διαδικασία ενταξης και Υποστήριξη

Η διαδικασία ένταξης της επιχείρησης στο δίκτυο «i-bank Simple Pay Spot» είναι γρήγορη, απλή και διεκπεραιώνεται μέσω του πανελλαδικού δικτύου συνεργατών της RBS.
scann
Η επιχείρηση:

checksign Ενημερώνεται, συναλλάσσεται, εκπαιδεύεται και ολοκληρώνει τη διαδικασία ένταξής της στο δίκτυο «i-bank Simple Pay Spot» μέσω των ανθρώπων που γνωρίζει και  υποστηρίζουν έως σήμερα το ταμειακό της σύστημα.

checksign Σε περίπτωση τεχνικού ή άλλου προβλήματος, απευθύνεται και λαμβάνει άμεση υποστήριξη από τους έως σήμερα συνεργάτες της.

checksign Εφοδιάζεται με ευδιάκριτη σήμανση «i-bank Simple Pay Spot», χωρίς πρόσθετο κόστος.  .


Η υπηρεσία «i-bank Simple Pay Spot» εξυπηρετεί σήμερα

Α. Την πληρωμή λογαριασμών για τις ακόλουθες επιχειρήσεις
και οργανισμούς:

Β. Την πώληση άυλων καρτών κινητής τηλεφωνίας των εταιρειών:

plirwmi-logariasmwn


pwlisi-kartwn

Η Εθνική Τράπεζα θα εμπλουτίζει την υπηρεσία με νέες πληρωμές, ώστε τα Σημεία Πληρωμής «i-bank Simple Pay Spot» να είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των καταναλωτών.

Οι πληρωμές μπορούν να διεκπεραιωθούν άμεσα μέσα από τα συστήματα ταμείου της RBS “Elio POSS” και “Microemporio RMS”.

microemporio-rms


elio-poss

i-bank Simple Pay Spot | Εθνική Τράπεζα

Πλήρωσε όλους τους λογαριασμούς σου πιο γρήγορα και πιο εύκολα από ποτέ, σε όλα τα μίνι μάρκετ και καταστήματα με τη σήμανση i-bank Simple Pay spot της Εθνικής Τράπεζας.

Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο

Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο

Δείτε το video για το i-bank Simple Pay Spot

.

Εντάξτε σήμερα το κατάστημά σας στο δίκτυο i-bank Simple Pay Spot
Η διαδικασία ένταξης της επιχείρησης στο δίκτυο «i-bank Simple Pay Spot» είναι γρήγορη, απλή.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία ένταξης της επιχείρησης σας στο δίκτυο "i-bank Simple Pay Spot" .

bookmark 

Facebook like

join_us_on_facebook
twitter

newsletter

Online χρήστες

Έχουμε 11 επισκέπτες σε σύνδεση
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
  • Υποστήριξη Η/Υ & Δικτύων
  • Συστήματα Ταμείου & αναλώσιμα
  • Συστήματα Ασφαλείας
  • Web Design