• Καλέστε μας τώρα!

Net Expert - Υπηρεσίες Πληροφορικής

Net Expert - Υπηρεσίες Πληροφορικής

Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Home arrow Προϊόντα arrow Συστήματα Συναγερμού arrow Σύστημα Συναγερμού PROTEUS

Σύστημα Συναγερμού PROTEUS

Proteusall-day-secure

O έξυπνος συναγερμός της Sigma Security
Ο πίνακας συναγερμού PROTEUS της SIGMA Security, είναι ένα σύγχρονο σύστημα ασφαλείας που ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες, όπως την  "Έξυπνη διαχείριση όπλισης", την "Έξυπνη διαχείριση χρόνου" και την επαναστατική λειτουργία "All Day Secure".

Ένα µόνο άγγιγμα στο πληκτρολόγιο αρκεί για να σας εξασφαλίσει την μέγιστη ασφάλεια κάθε στιγμή.

Νιώστε ασφαλής όλη την ηµέρα
Η επαναστατική λειτουργία All Day Secure, που είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στo συστήματα ασφαλείας PROTEUS της Sigma Security, σας δίνει τη δυνατότητα να κινείστε ελεύθερα στους εσωτερικούς αλλά και στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, έχοντας το σύστημά σας μόνιμα οπλισμένο.

Μπορείτε, για παράδειγμα, να ανοίξετε μία πόρτα ή ένα παράθυρο ή να βγείτε στον εξωτερικό χώρο, χωρίς να χρειάζεται να αφοπλίσετε το σύστημά σας. Με αυτό τον τρόπο, είστε απόλυτα προστατευμένοι κάθε στιγμή. Εσείς, το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να οπλίσετε περιμετρικά το σύστημα σας και όλα τα άλλα γίνονται αυτόματα.

sigma-mobile

Τώρα μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο σύστημα ασφαλείας του σπιτιού σας από παντού. Με την πρωτοποριακή εφαρμογή S Mobile, της Sigma Security, μπορείτε να διαχειριστείτε πλήρως το σύστημα από το κινητό σας, μέσω WiFi ή 3G.

Λάβετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, για όλα τα συμβάντα και τις ενέργειες, απευθείας στο κινητό σας μέσω push notifications, για να ξέρετε τι συμβαίνει στο χώρο σας, τη στιγμή που συμβαίνει.

Μπορείτε επίσης να δείτε την θερμοκρασία του χώρου σας στο κινητό σας και να ελέγξετε τις συσκευές που έχετε συνδέσει στο σύστημά σας, όπως για παράδειγμα τη θέρμανση, τον κλιματισμό, τα φώτα, τα ηλεκτρικά ρολά ή το θερμοσίφωνα του σπιτιού. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone και Android συσκευές.

Το λεπτό και μοντέρνο πληκτρολόγιο αφής του συστήματος PROTEUS, σε λευκό ή μαύρο χρώμα, αποπνέει έναν αέρα γοητείας και πολυτέλειας και προσθέτει µια πινελιά κομψότητας στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Τα ενσωματωμένα πλήκτρα αφής που διαθέτει, καθώς και το ελληνικό μενού, σας δίνουν τη δυνατότητα να χειρισθείτε το σύστημα ασφαλείας σας µε ένα µόνο άγγιγμα.

Φυλλάδιο All Day Secure
Φυλλάδιο Proteus-SB


Το σύστημα συναγερμού PROTEUS τοποθετείται από συνεργάτες της Sigma Security και ΔΕΝ πωλείται ως υλικό.

Στη Net Expert αναλαμβάνουμε την μελέτη και την εγκατάσταση του συστήματος συναγερμού PROTEUS της Sigma Security, σε προσιτό κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα δωρεάν ραντεβού στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο, να μελετήσουμε το χώρο σας, να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να σας κάνουμε μία επίσημη προσφορά.

bookmark 

Facebook like

join_us_on_facebook
twitter

newsletter

Online χρήστες

Έχουμε 5 επισκέπτες σε σύνδεση
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
  • Υποστήριξη Η/Υ & Δικτύων
  • Συστήματα Ταμείου & αναλώσιμα
  • Συστήματα Ασφαλείας
  • Web Design