• Καλέστε μας τώρα!

Net Expert - Υπηρεσίες Πληροφορικής

Net Expert - Υπηρεσίες Πληροφορικής

Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Home arrow Προϊόντα arrow Συστήματα Συναγερμού arrow Σύστημα Συναγερμού ORPHEUS

Σύστημα Συναγερμού ORPHEUS

Orpheusall-day-secure

Εμπνευσμένη σχεδίαση.
Εντυπωσιακές δυνατότητες.

Ο πίνακας συναγερμού ORPHEUS της SIGMA Security, συνδιάζει την κομψότητα με την ασφάλεια. Οι λιτές γραμμές, ο επίπεδος σχεδιασμός και η πρόσοψη από γυαλί καθιστούν το πληκτρολόγιο του μοναδικό, ενώ οι τεχνολογίες που ενσωματώνει κάνουν τη χρήση του συστήματος απόλαυση.

To Orpheus αξιοποιεί όλες τις νέες τεχνολογίες της Sigma Security, όπως την "Έξυπνη διαχείριση όπλισης", την "Έξυπνη διαχείριση χρόνου" και την επαναστατική λειτουργία All Day Secure, για να κάνει τη χρήση του συστήματος ασφαλείας όσο γίνεται πιο εύκολη. Ένα μόνο άγγιγμα στο πληκτρολόγιο αρκεί για να σας εξασφαλίσει την ασφάλεια που επιθυμείτε.

Νιώστε ασφαλής όλη την ηµέρα
Η επαναστατική λειτουργία All Day Secure, που είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στo συστήματα ασφαλείας ORPHEUS της Sigma Security, σας δίνει τη δυνατότητα να κινείστε ελεύθερα στους εσωτερικούς αλλά και στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, έχοντας το σύστημά σας μόνιμα οπλισμένο.

Μπορείτε, για παράδειγμα, να ανοίξετε μία πόρτα ή ένα παράθυρο ή να βγείτε στον εξωτερικό χώρο, χωρίς να χρειάζεται να αφοπλίσετε το σύστημά σας. Με αυτό τον τρόπο, είστε απόλυτα προστατευμένοι κάθε στιγμή. Εσείς, το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να οπλίσετε περιμετρικά το σύστημα σας και όλα τα άλλα γίνονται αυτόματα.

sigma-mobile

Τώρα μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο σύστημα ασφαλείας του σπιτιού σας από παντού. Με την πρωτοποριακή εφαρμογή S Mobile, της Sigma Security, μπορείτε να διαχειριστείτε πλήρως το σύστημα από το κινητό σας, μέσω WiFi ή 3G.

Λάβετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, για όλα τα συμβάντα και τις ενέργειες, απευθείας στο κινητό σας μέσω push notifications, για να ξέρετε τι συμβαίνει στο χώρο σας, τη στιγμή που συμβαίνει.

Μπορείτε επίσης να δείτε την θερμοκρασία του χώρου σας στο κινητό σας και να ελέγξετε τις συσκευές που έχετε συνδέσει στο σύστημά σας, όπως για παράδειγμα τη θέρμανση, τον κλιματισμό, τα φώτα, τα ηλεκτρικά ρολά ή το θερμοσίφωνα του σπιτιού. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone και Android συσκευές.

Η επίπεδη σχεδίαση του πληκτρολογίου του συστήματος ORPHEUS και το γυαλιστερό φινίρισμα της πρόσοψης από γυαλί, αποπνέουν έναν αέρα γοητείας και πολυτέλειας, που προσθέτει μια πινελιά κομψότητας στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Τα ενσωματωμένα πλήκτρα αφής που διαθέτει, καθώς και το ελληνικό μενού, σας δίνουν τη δυνατότητα να χειρισθείτε το σύστημα ασφαλείας σας µε ένα µόνο άγγιγμα.

Φυλλάδιο All Day Secure
Φυλλάδιο Orpheus


Το σύστημα συναγερμού ORPHEUS τοποθετείται από συνεργάτες της Sigma Security και ΔΕΝ πωλείται ως υλικό.

Στη Net Expert αναλαμβάνουμε την μελέτη και την εγκατάσταση του συστήματος συναγερμού ORPHEUS της Sigma Security, σε προσιτό κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα δωρεάν ραντεβού στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο, να μελετήσουμε το χώρο σας, να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να σας κάνουμε μία επίσημη προσφορά.

bookmark 

Facebook like

join_us_on_facebook
twitter

newsletter

Online χρήστες

Έχουμε 6 επισκέπτες σε σύνδεση
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
  • Υποστήριξη Η/Υ & Δικτύων
  • Συστήματα Ταμείου & αναλώσιμα
  • Συστήματα Ασφαλείας
  • Web Design