• Καλέστε μας τώρα!

Net Expert - Υπηρεσίες Πληροφορικής

Net Expert - Υπηρεσίες Πληροφορικής

Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider

Υπηρεσίες Web Marketing

Web MarketingΤο Internet είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη παγκόσμια αγορά όπου οι καταναλωτές αφιερώνουν όλο και περισσότερο χρόνο για τις αγορές τους και αποτελεί πλέον ένα από τα σημαντικότερα κανάλια σύγχρονου marketing. Αυτό καθιστά το Web Marketing επιτακτική ανάγκη για κάθε σύγχρονη επιχείρηση.

Με τον όρο Web Marketing, αναφερόμαστε στο μέσω του διαδικτύου marketing προϊόντων και υπηρεσιών, με τελικό σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση τους. Το Web marketing αποτελεί ίσως τον πιο σημαντικό παράγοντα που καθορίζει την επιτυχία του ιστοτόπου μιας επιχείρησης, οργανισμού ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Στόχος του είναι να προσελκύσει νέους πελάτες και να επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το πρώτο βήμα για την προσέγγιση νέων πελατών είναι η δημιουργία ενός καλαίσθητου και λειτουργικού ιστοτόπου. Το επόμενο και σημαντικότερο βήμα είναι η προώθηση και η διαφήμιση του, ώστε να γίνει γνωστός στο αγοραστικό κοινό του διαδικτύου.

Τι νόημα έχει μια ιστοσελίδα, γεμάτη προσφορές, προϊόντα και υπηρεσίες όταν δεν γνωρίζει κανείς την ύπαρξη της;

Στην Net Expert αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τη διαφημιστική εκστρατεία και την προώθηση του ιστοτόπου σας χρησιμοποιώντας μεθόδους και τεχνικές που θα εκτοξεύσουν την επιτυχία του. Με σαφή προσδιορισμό των στόχων και των απαιτήσεων σας, την μελέτη του ανταγωνισμού και των target groups στα οποία απευθύνονται οι υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας, σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε αποτελεσματικές διαδικτυακές καμπάνιες και στρατηγικές για την διαφήμισης τους.

Web Marketing campaignsH εμπειρία και η εξειδίκευση μας στο web marketing, μας καθιστούν ικανούς να ενισχύσουμε την προβολή σας στο διαδίκτυο σε στοχευμένο αγοραστικό κοινό, σε άτομα δηλαδή που αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, με λογικό κόστος.

Ακόμα και αν δεν δημιουργήσαμε εμείς τον ιστοτοπό σας, μπορείτε να αναλαμβάνουμε να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπο σας και να ισχυροποιήσουμε το εταιρικό σας προφίλ.

Το διαδίκτυο Αποτελεί ένα από τα λίγα μέσα στα οποία το αποτέλεσμα μιας διαφημιστικής καμπάνιας είναι πλήρως μετρήσιμο. Στην Net Expert παρακολουθούμε συνεχώς τα στατιστικά στοιχεία (Google Analytics) και αναπροσαρμόζουμε κατάλληλα τις ενέργειες μας, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην επιστροφή της επένδυσης σας (ROI).

Για να αναδείξουμε την επιχείρηση σας, σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε διαδικτυακές καμπάνιες & στρατηγικές χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα εργαλεία και υπηρεσίες όπως είναι:

Checksign Search Engine Optimization (SEO)
Checksign Search Engine Marketing (SEM)
Checksign Διαφημιστικά banner
Checksign E-mail marketing (Newsletter)
Checksign Διαφήμιση Pay Per click (Google Adwords PPC)
Checksign Geo Targeting (γεωγραφική στόχευση κοινού)
Checksign Social Media Marketing (Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin)
Checksign Mobile Marketing
Checksign Blog Marketing
Checksign Web Analytics (Μέτρηση και αξιολόγηση)


Επικοινωνήστε μαζί μας
, για να σχεδιάσουμε τη δική σας επιτυχημένη διαδικτυακή καμπάνια, που θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και θα αναδείξει την επιχείρηση σας.

bookmark 

Facebook like

join_us_on_facebook
twitter

newsletter

Online χρήστες

Έχουμε 12 επισκέπτες σε σύνδεση
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
  • Υποστήριξη Η/Υ & Δικτύων
  • Συστήματα Ταμείου & αναλώσιμα
  • Συστήματα Ασφαλείας
  • Web Design