• Καλέστε μας τώρα!

Net Expert - Υπηρεσίες Πληροφορικής

Net Expert - Υπηρεσίες Πληροφορικής

Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Home arrow Υπηρεσίες Web arrow Ιστοτόποι - Portals

Κατασκευή Ιστοτόπων & Portals

web-design

Η δημιουργία ιστοσελίδας αποτελεί το σημαντικότερο βήμα για την παρουσία σας στο διαδίκτυο, ένα σύγχρονο μέσο προβολής που προσφέρει πολλές ευκαιρίες διαφήμισης και βοηθά τις επιχειρήσεις, τις εταιρείες, τα ιδρύματα, τους οργανισμούς και τους ιδιώτες να προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Η ιστοσελίδα σας, αποτελεί την εικόνα σας στον κόσμο του διαδικτύου και τους υποψήφιους πελάτες σας.

Για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας βασικός παράγοντας είναι ο σωστός σχεδιασμός. Απαραίτητα στοιχεία του σωστού σχεδιασμού είναι η υψηλή αισθητική, η λειτουργικότητα και η φιλικότητά προς το χρήστη.

Εξίσου σημαντικό είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) ώστε να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Όποιο και αν είναι το αντικείμενο της δραστηριότητας σας, μία πρόχειρη ιστοσελίδα δημιουργεί κακή εικόνα για εσάς, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, αποτρέποντας υποψήφιους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας, ενώ μια εύχρηστη, λειτουργική και καλαίσθητη ιστοσελίδα, θα βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες που προσφέρει το internet, δημιουργώντας οφέλη πολλαπλάσια του κόστους κατασκευής της.

Δώστε λοιπόν στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας τη σημασία που πραγματικά της αξίζει.

Στην Net Expert παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες web design & development, αναλαμβάνοντας το σχεδιασμό, την κατασκευή, την βελτιστοποίηση SEO (Search Engine Optimization) και την προώθηση της ιστοσελίδας σας, δίνοντας έμφαση στην ικανοποίηση των αναγκών σας, την πλήρη και αποτελεσματική διαδικτυακή σας παρουσία και την ανάδειξη του εταιρικού σας προφίλ.

Επενδύουμε στην εμπιστοσύνη σας, δημιουργώντας καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις. Προσφέρουμε οικονομικά συμφέρουσες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Στην Net Expert πεποίθηση μας είναι ότι η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών και οι καλές τιμές μπορούν να συνυπάρχουν.

Δημιουργούμε σελίδες με βάση τις ανάγκες σας.
Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία μαζί σας, ακούμε και μελετάμε διεξοδικά τις απαιτήσεις σας, αναλύουμε σε βάθος τους επαγγελματικούς σας στόχους, μελετάμε την αγορά που δραστηριοποιείστε και το κοινό στο οποίο απευθύνεστε και σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για κατασκευή μιας ιστοσελίδας που θα αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

SEO

Ενσωματώνουμε τις τελευταίες τεχνολογίες του διαδικτύου.
Παρέχουμε συμβατό κώδικα W3C, ενσωματώνουμε σύγχρονες τεχνολογίες (AJAX, PHP, XHTML,Java Script κλπ) και προσφέρουμε υπηρεσίες SEO (Search Engine Optimization) για την μεγαλύτερη δυνατή προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

Είμαστε συνεχώς δίπλα σας.
Παρέχουμε στους πελάτες μας εκπαίδευση, τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες διαχείρισης εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία, την επικαιροποίηση και την συνεχή ενημέρωση των ιστοσελίδων τους.

Υλοποιούμε:
ChecksignΣτατικές ιστοσελίδες με HTML & Javascript
ChecksignΔυναμικούς ιστοτόπους και Portal κυρίως με το Elxis CMS (Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου), καθώς είναι ένα τα πιο ισχυρά CMS σήμερα και διότι είναι Ελληνικό πακέτο λογισμικού, αλλά και με όλες τις αξιόπιστες CMS πλατφόρμες όπως Joomla, Wordpress, Drupal, DNN, Open Cart  κλπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί και να υλοποιήσουμε την επιτυχημένη παρουσία σας στο διαδίκτυο.

bookmark 

Facebook like

join_us_on_facebook
twitter

newsletter

Online χρήστες

Έχουμε 18 επισκέπτες σε σύνδεση
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
  • Υποστήριξη Η/Υ & Δικτύων
  • Συστήματα Ταμείου & αναλώσιμα
  • Συστήματα Ασφαλείας
  • Web Design