• Καλέστε μας τώρα!

Net Expert - Υπηρεσίες Πληροφορικής

Net Expert - Υπηρεσίες Πληροφορικής

Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider

Εφαρμογές Augmented Reality

Layar POIΜε τον όρο Augmented Reality (επαυξημένη πραγματικότητα) ή αλλιώς AR αναφερόμαστε στις τεχνολογίες οι οποίες επιτρέπουν την ζωντανή και σε πραγματικό χρόνο προβολή του πραγματικού περιβάλλοντος, η οποία εμπλουτίζεται (επαυξάνεται) σε πραγματικό χρόνο με εικονικές εικόνες και πληροφορίες δύο ή τριών διαστάσεων, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Πρόκειται ουσιαστικά για εφαρμογή πληροφορικής η οποία συνδυάζει στοιχεία από τον πραγματικό κόσμο και πληροφορίες από μια ψηφιακή βάση δεδομένων. Στόχος είναι η αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, μέσω της παροχής πληροφοριών που αφορούν το εκάστοτε αντικείμενο που παρατηρούμε.

Η τεχνολογία Augmented Reality χρησιμοποιείται κυρίως στα έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smartphone) αλλά και σε Infokiosk πληροφόρησης, παρουσιάσεις και events.

Συνδυάζοντας την κάμερα με το σύστημα GPS ενός smartphone παρέχονται πληροφορίες (κείμενα, εικόνες, ήχοι, video) για σημεία ενδιαφέροντος (Points of Interest ή απλά POI) στη γεωγραφική θέση που βρίσκεται ο χρήστης και στοχεύει με την κάμερα του. Η θέαση των εικονικών δεδομένων είναι δυνατή είτε από τις οθόνες κινητών είτε από ειδικά γυαλιά προβολής. 
Layar Vision

Μια άλλη εφαρμογή της τεχνολογίας Augmented Reality είναι η αναγνώριση εικόνων μέσω της κάμερας των smartphone με αποτέλεσμα την σε πραγματικό χρόνο προσθήκη εικονικών δεδομένων και πληροφοριών σχετικών με την συγκεκριμένη εικόνα (Εφαρμογή AR Vision).

Η Net Expert ασχολούμενη συστηματικά με την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, κατέχει σημαντική τεχνογνωσία και αναπτύσσει εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας που μπορούν να προωθήσουν αποτελεσματικά προϊόντα και υπηρεσίες μέσω διαδραστικών εφαρμογών, προσδίδοντας νέες εντυπωσιακές δυνατότητες και εμπειρίες στους καταναλωτές.

Οι εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας απευθύνονται σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να επενδύσουν στις νέες τεχνολογίες για να προβάλουν και να διαφημίσουν με σύγχρονο και δυναμικό τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Απευθύνονται σε επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, σε πολυκαταστήματα, σε εμπορικά κέντρα, σε διοργανωτές εκθέσεων, σεμιναρίων, εκδηλώσεων, εκπαιδευτικών γεγονότων, κλπ.

Οι εφαρμογές Augmented Reality (AR) παρέχουν στην επιχείρηση δυνατότητα σύγχρονης προβολής των προϊόντων, προσωποποιημένη προσέγγιση των πελατών, την διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό και αυξάνουν τις πωλήσεις της.

Layar BrowserΑνάπτυξη εφαρμογών AR μπορεί να γίνει με διάφορες πλατφόρμες και AR Browsers. Εμείς στην Net Expert αναπτύσσουμε τις AR POI & Vision εφαρμογές μας στον AR Browser της Ολλανδικής Layar η οποία θεωρείται πρωτοπόρος στον τομέα.  O browser LAYAR διατίθεται για τα έξυπνα κινητά iPhone 3GS/4/4S/5, Android, Symbian & BlackBerry και είναι πλήρως εξελληνισμένος. Για τις εφαρμογές AR απαιτούνται κάμερα, GPS, ψηφιακή πυξίδα και σύνδεση internet προκειμένου να αξιοποιηθούν πλήρως οι δυνατότητες του.

Για πιο εξειδικευμένες επαγγελματικές εφαρμογές όπως web based, βιομηχανικές, επί σκηνής εκδηλώσεις και δημόσιες παρουσιάσεις χρησιμοποιούμε για την ανάπτυξη τους την πλατφόρμα D'Fusion της Γαλλικής Total Immersion, μια από σημαντικότερες εταιρίες της τεχνολογίας AR.

Total Immersion

Εφαρμογές AR:

bullet AR Σημεία ενδιαφέροντος (AR POI)
bullet AR Οπτική αναγνώριση εικόνων (AR Vision) 
bullet AR Business Cards
bullet AR ευχητήριες κάρτες (AR Cards)
bullet Εικονικό δοκιμαστήριο προϊόντων (Trylive)
bullet Παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις εφαρμογές Επαυξημένης Πραγματικότητας που παρέχουμε.

bookmark 

Facebook like

join_us_on_facebook
twitter

newsletter

Online χρήστες

Έχουμε 51 επισκέπτες σε σύνδεση
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
  • Υποστήριξη Η/Υ & Δικτύων
  • Συστήματα Ταμείου & αναλώσιμα
  • Συστήματα Ασφαλείας
  • Web Design