• Καλέστε μας τώρα!

Net Expert - Υπηρεσίες Πληροφορικής

Net Expert - Υπηρεσίες Πληροφορικής

Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider
Net Expert slider

Backup - Αντίγραφα ασφαλείας

Αντίγραφα ασφαλείας

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σε καθημερινή βάση είναι μια απαραίτητη και κρίσιμη λειτουργία ασφαλείας σε ένα εταιρικό δίκτυο.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αποτρέπει την ακούσια απώλεια σημαντικών και συχνά κρίσιμων δεδομένων (αρχείων, email, εγγράφων κλπ) απαραίτητων για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης. Η απώλεια δεδομένων είναι δυνατόν να συμβεί λόγω βλάβης του σκληρού δίσκου ενός υπολογιστή ή μόλυνσης του δικτύου και των υπολογιστών από κακόβουλο λογισμικό.

Θα σας καθοδηγήσουμε να επιλέξετε όλα τα σημαντικά αρχεία της επιχείρησης σας και να τα εντοπίσετε στον/στους υπολογιστή/ές σας.

Θα ρυθμίσουμε τον/τους υπολογιστή/ές σας να δημιουργούν σε τακτά χρονικά διαστήματα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων σας σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Θα συνδέσουμε το σκληρό δίσκο στο δίκτυο ή τον υπολογιστή σας, θα εγκαταστήσουμε το κατάλληλο λογισμικό και θα δημιουργήσουμε το πρώτο αντίγραφο ασφαλείας όλων των σημαντικών δεδομένων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας. Θα αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε ολοκληρωμένες οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις.

bookmark 

Facebook like

join_us_on_facebook
twitter

newsletter

Online χρήστες

Έχουμε 52 επισκέπτες σε σύνδεση
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
  • Υποστήριξη Η/Υ & Δικτύων
  • Συστήματα Ταμείου & αναλώσιμα
  • Συστήματα Ασφαλείας
  • Web Design